sysTIMES er et selvstændigt, frit tilgængeligt online magasin med en skarp vinkel på BEDRE LÆRING.

I journalistisk bearbejdede artikler undersøger og diskuterer magasinet spørgsmål, der er relevante for undervisere og ledere på ungdomsuddannelserne.

Magasinet går bag om aktuelle problemstillinger, relevante temaer, forskningsprojekter og faglige udfordringer inden for undervisning – altid med BEDRE LÆRING som omdrejningspunkt.

Lad dig inspirere af de artikler og videoer, der ligger frit tilgængeligt på sysTIMES.dk. Der kommer løbende flere til.

Har du kommentarer til artiklerne, så er du velkommen til at deltage i debatten på Facebook.

sysTIMES redaktionen består af

  • Poul Henrik Mikkelsen, ansvarshavende redaktør
  • Mette Sabroe Bitsch, journalist
  • Birte Ravn Østergaard
  • Lene Fischer-Mogensen

Sådan deltager du i debatten på sysTIMES

Du har mulighed for at give din mening til kende om artikler, interviews m.m. Du kan deltage i debatten på vores Facebook-side Systime – bedre læring.

Har du en god idé til en artikel, et interview eller et emne, du ønsker, vi tager op i SysTIMES skal du blot sende redaktionen en mail. Skriv til lfm@systime.dk.

Det digitale forlag

Forlaget Systime er et markant og banebrydende dansk undervisningsforlag. I mere end 35 år har forlaget udgivet undervisningsmateriale til ungdomsuddannelserne på de platforme, der er state of the art: Bøger, disketter, cd-rommer, ebøger og sidste men ikke mindst den digitale, interaktive iBog®, der siden sin lancering i 2009 har repræsenteret en nytænkende, innovativ og inkluderende tilgang til læring.

Når det drejer sig om digitalt undervisningsmateriale, er Systime uden tvivl det forlag i Danmark, der er længst fremme på markedet for undervisningsmaterialer til ungdomsuddannelserne. Forlaget bliver til stadighed prist for sin høje kvalitet og for sin motiverende og innovative vinkel på læring.

Transparens og brugerinddragelse – et særligt mindset for Systime

Systime er ikke kun anerkendt for sin forlagsvirksomhed. Systime er også anerkendt for sin transparens og brugerinddragelse i hvert led af produktionsprocessen. At åbne op ind til forlagets aktiviteter og involvere forfattere, redaktører og brugere på samme vilkår som medarbejderne er en afgørende faktor for at kunne producere de bedst tænkelige undervisningsmaterialer, mener forlaget.

ISBN: 978-87-616-6879-0, Copyright forfatterne og Systime A/S 2013-2017